Sunday, February 20, 2011

Milia Qai'sya Puteri

Salam Sejahtera sumee~

Kali ni aku nak memperkenalkan kat u all sume, my niece.
auww. sweet...

MILIA QAI'SYA PUTERI
2TAHUN DAA..
Adik bb da besar daaa! Dah 2 tahun dah.

Tak lama lagi boleh sekolaahh pastu tak lama lama lagi bolehlaa kawin..


Sambutan birthday Adik Milia ni disambut pada 30.1.2011(AHAD).
Kitorang celebrate lambat sehari.
Kali ni, angah nak wat makan makan ala ala minum petang gitu walaupun guest yang dtg smpai malam tak balik balik lagi.



Ramai sedara mara jauh datang! Aku terkejut berbaurr gmbira ya diorang sume datang.
Woah! Padat suda rumah angah ni.. Beli rumah yang besar lagi yeaaa kak..




 TIME TO WRAP OFF!



Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To Adik Baby
Happy Birthday To You!!



UCU SANGAT SAYANG ADIK MILIA !
muah muah muah!!

2 comments:

BelleZakaria said...

Happy Birthdayy!!

Puan Maini Kosnan said...

comel sihat, cergas and sangat garang.... cucu mama ni, tiada tandingan..semua orang dibulinya...tak padan kecik cili api..