Monday, January 2, 2012

and the journey continue

Assalamualaikum wbt.

HERE WE GO AGAIN~

Perlis perlis yuhuuu my dream place. Krek krek poker face -.-
Cuti Krismas seminggu telah berlalu. Kita kat Malaysia ni memang banyak cuti perayaan kan? Satu Malaysia babe satu Malaysia (Y)
Selamat Hari Natal kepada kawankawan yang beragama Kristian!!
Menghormati agama lain ye dak?

Happy New Year 2012 juga. Dengan harapan dan memasang niat cita cita yang mencanak tinggi untuk menghadapi segala liku liku kehidupan dengan suksesnya Insyallah. Tahun 2012 menambah lagi angka dalam usia aku. Dari angka 8 transform angka 9. Masih lagi di semester kedua diploma. Ada 4 semester lagi untuk aku tempoh. Lek luu jangan gopoh gapah. Ramai yang bertanyakan, kenapa aku tak ambik Form6? Kenapa tak ambik Asasi? Kenapa tak pergi matriks? Kan lagi cepat! Result SPM pun memang layak! Keranaaa keranaa sebab musabab nyaa sebab aku suka menikmati sesuatu benda. hekhok k poyo.
As time goes by, the responsible we have to bare is heavier. Masa jalan cepat sangat termengah aku nak kejar. Semakin kita tua semakin banyak kita kena buat sendiri. Leceh betul leceh eee leceh! -.-

Tapi aku anak manja, will remain as anak manja mama abah, forever. hew hew :3

Tahun 2012 sambut new year kat dalam train. Sikit cahaya bunga api pun aku tak nampak. Yang ada cuma lampu kalimantang yang terang benderang. Kacau aku nak tidur -.-


Location : KL SENTRAL
Motif ? Nak byebye aku lah. #lambai lambai



MAMA ABAH ALONG ABANGLIAS ANGAH BASUL YAYANG ABANGEPI ABANGCIK MANJA ADIK OMEY, UCU GERAK DULU JANGAN NOTTY NOTTY YEE :*



Dulu masa sekolah, tiap kali masuk tahun baru mesti kekok nak tulis tarikh dekat buku @LePavi

1 comment:

atenhuhulala said...

balqis macam lisa surihani :D