Sunday, October 2, 2011

Kamera jahanam

Assalamualaikum

Khusus untuk semua yang bergelar wanita, perempuan, gadis, anak dara sunti.
Maknyah pondan kalau nak masuk dalam list pun boleh jugak. 

BERHATI HATI DENGAN KAMERA JAHANAM 


PERNAH TAK RASA SEPERTI DIPERHATIKAN MASA TENGAH TRY BAJU?

TIPS:
1. Masuk dalam fitting room, jangan terus tanggalkan baju! Keluarkan phone, and buat panggilan keluar. Kalau takde connection and call failed tetiba, maksudnya ada hidden camera dalam fitting room. 

2. Rahsia di sebalik cermin fitting room. Cuba tegakkan jari dan halakan ke cermin. Letak KUKU kat cermin.Ada tak jarak antara original image dengan reflection image? Kalau ada jarak antara kuku, anda selamat.TAPI, if original image and reflection image kuku tu bercantum and takde jarak, BAHAYA! Cermin itu ialah TWO WAY MIRROR. 

Ada penjelasan dari segi sains dalam kedua dua tips ni. Google lah. Aku cuma bagi conclusion nya je. Cuba korang buat experiment. Hypothesis is accepted? Good Job! :) 

Nak skodeng perempuan pakai baju guna kamera sembunyi? Begitu biadap sekali ye. Cubalah cari alternatif lain kalau nak masturbasi sekali pon. Pervert. -.-

4 comments:

Jaedie said...

hui,bahaya2!!

bella luna said...

haha, hati2 bile masuk fitting room!!

Choc_Strawberry said...

isk.. bahaya nie.. gile sengal spe yg buat cmne... tak sukerrrrrr....gud tips.. thanx..

Balqis Zakaria said...

Terima kasih sudi lawat and komen. Lepas ni ambik lah langkap berjaga jaga yee.